Mijn verhaal begint in een wirwar van verschillende banen en ervaringen. Van de bruisende horeca tot aan managementposities, ik heb het allemaal meegemaakt. Maar ergens onderweg begon er iets te borrelen, een nieuwsgierigheid naar de mens achter de functie.

Ik wilde meer dan alleen maar mensen een leuke avond bezorgen. Ik wilde begrijpen wat mijn medewerkers echt nodig hadden, hoe ze zich voelden en hoe ik ervoor kon zorgen dat ze met plezier naar hun werk kwamen. Het werd mijn missie om een positieve werkomgeving te creëren waarin iedereen floreerde. En zo begon mijn zoektocht.

Het leidde me naar een uitzendbureau, waar ik oprecht dacht mensen te kunnen helpen om hun werkgeluk te vinden. Maar al snel werd ik geconfronteerd met de harde realiteit van de industrie. Het draaide meer om het geld en minder om mensen. Teleurgesteld, maar niet verslagen, bleef ik mijn weg zoeken.

Ik waagde me aan een nieuw avontuur als weddingplanner. Het organiseren van de mooiste dag van mensen, zodat ze onbezorgd konden genieten, gaf me een gevoel van vrijheid. Maar ik besefte dat ik meer wilde betekenen, niet alleen op die ene dag, maar gedurende het hele leven van mensen.

Ik stapte in de wereld van HR, bij een groot bedrijf. Was dit de plek waar ik thuishoorde? Het voelde als een puzzelstukje dat niet helemaal paste. Ik was altijd goed in het zien van uitdagingen en mogelijkheden, maar vergat mezelf af te vragen: wat wil ík eigenlijk? Wat maakt míj gelukkig?

Toen kwam de omslag. Ik besloot een opleiding tot loopbaancoach te volgen en ontdekte mijn passie voor het begeleiden van mensen in hun zoektocht naar werkgeluk. Ik geloof dat ik anderen kan helpen om de weg die ik zelf hen afgelegd, te verkorten. Geen jaren van twijfel en zijpaden, maar direct naar de kern van hun verlangens en ambities.

En zo begon mijn reis als loopbaancoach. Elke ontmoeting, elk gesprek bracht me dichter bij mijn doel: mensen inzicht geven in zichzelf, hen laten zien wat ze werkelijk willen en helpen hun angsten te overwinnen.

Het is een avontuur waar ik blij van word. Het luisteren naar de verhalen, het bieden van een helpende hand en het zien hoe mensen groeien en bloeien, het vervult mijn hart met vreugde. Ik wil blijven groeien, nog meer mensen helpen bij hun keuzes en hen laten ontdekken hoe mooi het leven kan zijn als je doet waar je echt naar verlangt.

Mijn kracht ligt in het afstemmen op ieder individu, ieder team, door middel van het bieden van de juiste aandacht en begeleiding. Samen gaan we de uitdagingen aan, stap voor stap. Ik geloof in de kracht van zelfvertrouwen en zelfontwikkeling.