Mijn passie voor mensen, de liefde om ze blij te maken, is ontstaan in de horeca. 

Bij mijn eerste baantje in de horeca werd dit gevoel direct verstekt. Ik had hier een  geweldige mentor. Hoe hij omging met zijn personeel, de interesse die hij had in een ieder persoon afzonderlijk, hoe hij de tijd nam voor zijn personeel en zijn gasten. Deze ervaring heb ik altijd meegenomen in andere (leidinggevende) functies terecht kwam. 

Naarmate de jaren verstreken en ik verschillende functies binnen de horeca had bekleed, is mijn interesse naar mensen steeds meer gaan groeien. Andere helpen, gesprekken voeren over hun toekomst en begeleiden naar de juiste richting, daar werd ik erg blij van, en nog steeds.

Via via ben ik op een uitzendbureau terecht gekomen. Wat heb ik hier veel mooie mensen ontmoet, goede gesprekken gehad en mensen ook echt kunnen helpen naar een nieuwe toekomst. 

Nu is het voor mij tijd om mijn werkzame leven een nieuwe richting te geven als zelfstandig ondernemer. Spannend dat is het zeker, en leuk! Mijn drijfveer is altijd ondersteunend en adviseren van mensen en dit mag ik nu doen in mijn eigen onderneming.  

Door mijn mensgerichte achtergrond (horeca, manager, HR adviseur. recruiter) kan ik u een proffesionele en op maat gesneden advies geven.

Ik ben getrouwd en heb 2 prachtige dochters. Deze levernservaring breng ik mee als we samne een voor u nieuwe pad gaan uitstippelen of uw vraagstuk oppakken.

Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan!

Wilt u een gratis kennismakingsgesprek? Bel me of maak een afspraak. Dan kom ik graag een lekkere mok thee bij u drinken.