Ontmoet, Denise Brouwer

Denise Brouwer-Venema. Tijdens het interview met Davina was zij nieuwgierig wat mijn antwoorden zouden zijn op mijn eigen vragen. En dus heeft zij het interview ook bij mij afgenomen!

Wie ben jij?
Ik ben Denise, getrouwd met een chef-kok en nu al jaren met veel plezier zijn PA. Dit jaar ben ik gestart met mijn eigen bedrijf, online business support. In september 2019 ben ik gestart met de highlevel VA-opleiding van de Business Academy. In januari 2020 heb ik deze met succes afgerond.

Wat doe je precies?
Ik help zzp’ers en mkb’ers om structuur en balans in hun bedrijf terug te krijg. Daarnaast doe ik alle backofficewerkzaamheden voor mijn man, zijn agenda, alles. En dat heeft mij doen inzien dat ik dit ook graag voor andere ondernemers wil doen. Zo neem ik agendabeheer uit handen, plaats ik socialmediacontent en ondersteun ik op andere manieren, waar een ondernemer op dat moment behoefte aan heeft. Mijn doel is dat de ondernemer tijd heeft om zijn of haar (groei)doelstellingen te bepalen en te behalen. Ofwel: tijd heeft om te ondernemen!

Wat deed je hiervoor?
Hiervoor werkte ik op de HR afdeling bij een groot accountants bureau.

Waarom ben je ondernemer geworden?
Vrijheid. Vrijheid om te werken wanneer ik wil, vrijheid om te genieten wanneer ik wil en vrijheid om bij belangrijke momenten mijn kinderen te zijn.

Ik zie veel ondernemers die worstelen met de randzaken, terwijl ik er heel veel plezier uithaal en ze hierin wil ondersteunen. Het enige dat ze hoeven te doen, is zien dat zij het waard zijn. Waard om te investeren in hun eigen geluk. Niet avonden bezig zijn met taken waar ze niet gelukkig van worden. Je kunt ondernemen zonder alles alleen te moeten doen.

Wat vind je het leukste aan het ondernemerschap?
Het leukste is dat iedere dag anders is, je continu je creativiteit aanspreekt. Voor je eigen onderneming of voor die van een ander. De flexibiliteit waarin je kan bewegen als ondernemer.

Ik weet heel goed wat mijn reikwijdte is en vind het erg leuk om een goed team van professionals om me heen te verzamelen, zodat ik mijn klant optimaal kan bedienen.

Waar loop je tegen aan als ondernemer?
Ik heb altijd honger naar kennis en diepgang, maar dat is niet altijd realiseerbaar.

Waarom kiezen mensen voor jou of jouw product?
Ik lever altijd 120%. Mensen die een taak aan mij geven, weten dat dit linksom of rechtsom geregeld wordt. Ik kom altijd met een oplossing of omwegen om toch bij Rome te komen. Ik heb veel kennis en zo veel werkervaring op verschillende functies en op verschillende niveaus. Ik ben echt van meerwaarde voor een ondernemer.

Wat zijn je dromen, wat wil je zakelijk nog bereiken?
Ik wil een mooi kantoor, ingericht door Davina Interior Design, aan de Vecht tussen Weesp en Muiden. Hier wil ik met mijn team van specialisten, ondernemers volledig ondersteunen in hun behoeftes. En een sparringspartner zijn voor de ondernemer om te helpen bij zijn of haar groeidoelstellingen. Dit is geen droom, maar mijn doel, dat had jij mooi gezegd Davina!

Heb je nog tips voor andere ondernemers?
Weet waar je kwaliteiten liggen. Benut deze kwaliteiten voor de volle 100% en besteed de rest uit! Durf risico te nemen, heb vertrouwen.

Wil je nog iets kwijt?
Voor de ondernemers die zich herkennen in dit stuk: bel mij. Laten we in een vrijblijvend gesprek kijken wat ik voor jou kan betekenen. En als we tot een samenwerking komen krijg je op de 1e factuur, ex btw, na de proeftijd, 10% korting.

Aan welke ondernemer geeft jij het interviewstokje door?
Ik heb geen wensenlijstje meer. Aan alle ondernemers die ik ontmoet zowel on- of offline, vraag ik of ze het leuk vinden hieraan mee te doen.  Zo komen Tessa de Vries en Roland Rutten binnenkort ook aan het woord.

Contact gegevens:
Mail: info@venemabusinesssupport.nl
Website: www.venemabusinesssupport.nl
Instagram: vbsDenise
Facebook: Denise Brouwer-Venema
Facebook: Venema Business Support
LinkedIn: Denise Brouwer-Venema