Heb jij het als ondernemer te druk? Geen tijd om de telefoon te beantwoorden. De mailbox loopt  over en ben je het overzicht kwijt? Worstel jij ook met de balans tussen werk en privé? Jij bent niet de enige. Veel ondernemers herkennen dit gevoel. Doordat je de telefoon niet altijd kunt opnemen loop je omzet mis. Deze klant gaat naar een ander die wel tijd heeft voor zijn telefonische klant. Te laat reageren op mails kost je omzet, maar het geeft ook ontevreden klanten. Dat wil je niet als ondernemer.

Wat zou jij er voor over hebben om iedere klant op tijd te woord te staan? Duidelijk overzicht wat er binnen komt en wat de vraag van de klanten is. De regie terug over je eigen bedrijf. Wie wil dit nou niet?

Door met mij samen te werken zorg ik voor vaste bereikbaarheid voor jouw klanten. Een reactie binnen 48 uur. Dit is die structuur die jij nodig hebt. Ik help je bij het overzicht krijgen. Aandacht voor jouw klant is groei voor je onderneming. Geef het uit handen!

Ik beloof 120% inzet en een geslaagd eindresultaat. Ik neem geen genoegen met goed, maar uitstekend! Ik lever continuïteit. Samen zorgen wij voor jouw groei succes.

Wat kan ik voor jou uit handen nemen?

                             

Klink dit goed? Lees hier over mijn werkwijze.

 

Venema Business Support, oog voor jouw groei!