Er zijn vele redenen te bedenken waarom iemand een loopbaancoach wil inschakelen. Zelfontwikkeling, zelfkennis of hulp bij vraagstuk(ken). Het maak eigenlijk niet uit. Zodra u vast loopt om verder te bouwen aan uw toekomst en u wilt hier over sparren dan ben u bij mij als je loopbaancoach aan het goede adres

Samen gaan we aan de slag met uw hulpvraag, uw gedachtes en uw groei. Door mijn ervaring als HR adviseur, recruiter en jobcoach heb ik ruime ervaring in het begeleiden van medewerkers. Daarnaast heb ik een gedegen opleiding als loopbaancoach afgerond in juli 2021. Dit alles gaat ons helpen om uw behoefte goed in kaart te brengen. Door een vaste structuur aan te houden, krijgen we een goed inzicht van wie u bent, wat u wilt bereiken en hoe u dit gaat bereiken. 

Hoe ga ik u helpen?

  • Samen bespreken wij uw hulpvraag of belemmerende gedachte.
  • Samen kijken we naar uw als persoon, uw gedragspatronen en uw kwaliteiten. 
  • We gaan opzoek naar uw drijfveren, uw identiteit en uw geluk

Wat kost een loopbaan coaching?

Een loopbaantraject kost € 1.450,00 ex btw

U krijgt dan:
– Een intake
– 8 sessie van ongeveer 1½ uur. In iedere sessie hebben we een sub hulpvraag die we dieper gaan behandelen om zo tot inzichten te komen.
– Persoonlijk actieplan waarin de acties duidelijk zijn omschreven zodat u uw doelen gaat behalen.
– Optioneel: DISC en drijfveren analyse (€ 220,00 ex btw)

 

Een versnelde jobcoach kost € 499,00 ex btw

U krijgt dan:
– Een intake
– 3 sessie van ongeveer 2 uur. Hierin gaan we met verschillende testen op zoek naar uw talenten, valkuilen en uitdagingen
 Optioneel: DISC en drijfveren analyse (€ 220,00 ex btw)

Persoonlijke ontwikkeling met een training kan natuurlijk ook. De overheid ondersteund werkende en werkzoekenden met behulp van deze subsidie om in te kunnen zetten voor training en coaching waardoor zij zo nog beter inzetbaar worden of blijven op de arbeidsmarkt. Meer weten? 

mijn werkwijze.

Venema Business Support, oog voor jouw groei!