De eerste stappen zijn gezet. Het STAP budget (Stimulans Arbeidsmarktpositie) ingevoerd.
Dit is een subsidieregeling van de overheid gericht op persoonlijke ontwikkeling. Ook jij kan hier gebruik van maken. Per persoon is er een bedrag van maximaal €1.000 per jaar beschikbaar voor jouw persoonlijke ontwikkeling of om jouw positie op de arbeidsmarkt te vergroten. Wees er wel snel bij want op is op!

Meld je hier aan voor het gratis carrière boost traject t.w.v. 997,-

Wil jij jouw volgende carrière stap helder krijgen? Meld je dan aan voor de Carrière Boost Training!

Dit programma wordt volledig betaald van de Stap-subsidie. Het programma bestaat uit 20 uur online training aangevuld met een disc en drijfveren analyse en 3 uur persoonlijke coaching.

De online training bevat tien opdrachten, van elk zo’n twee uur, waarin je ontdek wat voor jou belangrijkste aspecten van jouw duurzame inzetbaarheid. Vragen die aanbod komen zijn :

Wie ben ik?  Waar kom ik vandaan?  Wat heb ik gedaan? Waar ga ik naartoe? Wat heb ik te bieden? Wat zijn mijn talenten? Wat drijft mij? Hoe zien anderen mij? Wat is mijn beste versie? Waar zit mijn magic?

Daarnaast ondek jij met de Disc- en Drijfverenanalyse in het programma wat jou uniek maakt, wat jij te bieden hebt en wat jouw intrinsieke drijfveren eruit betekenen.

En boven op al deze inzichten krijg je 3 gesprekken van 1 uur met jouw coach, waarin je aan jouw persoonlijke thema’s en leerdoelen werkt. Deze gesprekken kunnen live in mijn coachingsruimte of via een online 1 op 1 video call.

Na het volgen van dit traject ken jij je unieke talenten en drijfveren en maak jij vol zelfvertrouwen de juiste volgende keuzes.

Wanneer je je opgeeft voor dit programma helpen wij jou bij het aanvragen van de subsidie zodat jij vanaf junil 2022 kunt starten met jouw training.

Ook bij deze subsidie geldt wie het eerst komt wie het eerst maalt. Geef je daarom nu alvast op zodat je jouw plek garandeert!