Yes, jij kiest voor jezelf. Dat is een mooie 1e stap op weg naar groei.
Hoe gaan wij samen deze weg bewandelen?

Als eerste maken wij een virtueel vrijblijvend kennismakingsgesprek in via Skype, Zoom of Face time. Tijdens dit gesprek ga ik opzoek naar jou behoefte en waarin ik jou kan ondersteunen. Dit 1e gesprek is heel belangrijk voor ons allebei. Ik wil weten hoe jij werkt. En jij wil weten hoe ik werk. Wij gaan samen voor de groei van jou bedrijf zorgen. De “klik” is van belang.

Voel jij ook de match?
We weten nu bij welke werkzaamheden ik je ga ondersteunen. De volgende vraag die wij onszelf stellen is hoeveel uur per week wil je mij gaan inzetten. En voor welke periode gaan we samenwerken? Dit samen met de voorwaarden, prijs en andere afspraken die we maken verwerk ik in een samenwerkingsovereenkomst.

De overeenkomst is getekend retour, we gaan aan de slag.
Tijdens de opdracht zal ik je op de hoogte houden hoe de werkzaamheden verlopen. Natuurlijk mag je mij altijd vragen naar de status van de opdracht.
Uiteraard zal ik respectvol omgaan met jouw bedrijfs- en persoonsgegevens.
Meer hierover kun je vinden in mijn privacyverklaring.

We evalueren tijdens en na de opdracht.
Ik vind het prettig om te weten hoe het gaat en waar je graag verbetering ziet. Ook aan het einde want ik ben zeer benieuwd hoe tevreden jij bent met het behaalde resultaat.

Kom we gaan aan de slag!